Pages

Sunday, May 20, 2012

Yoga Challenge Day 4

Today morning yoga felt like an impossibility, so instead I went out in the sun and studied and waited until the afternoon. It didn't feel great in the afternoon either so I settled for only the sun salutations today. I hope that tomorrow after a long day in school I will feel motivated for some more yoga. Perhaps not an all too bad idea to take it a bit easier for a day. I went for a walk with the dog instead which was much appriciated by him

4 comments:

 1. I hear you, jag kände mig inte heller helt motiverad igår lite före kl.23 att göra yoga, men när jag väl började så var det jätteskönt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. jo, jag borde kanske ha kört någon annan yoga än ashtanga igår :-) Hoppas du har/hade det skoj i Åbo!

   Delete
  2. Åbo var härligt! :) Jo, jag har kört ganska mycket olika yogan just för att jag helt enkelt inte orkar göra ashtangayoga varje dag: varken fysiskt eller psykiskt. Men såklart gör man som man själv känner bäst. Jag har också varierat tiden på dygnet ganska mycket och testat både morgon-, eftermiddags- och kvällsyoga.

   Delete
  3. kiva! O jo definitivt en bra idé att köra olika! Måste kanske prova på nån annan yoga imorron om det ännu känns tungt :-)

   Delete